ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΗΛΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΟΛΗ

Ξενοδοχείο Γαλήνη Πληροφορίες για την Μύκονο

Η Μύκονος είναι  δίπλα στο ηλιόλουστο νησί της Δήλου. Ένα νησί με την πιο σημαντική θέση και σπουδαιότητα της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας . Ένας  από τους πιο εντυπωσιακούς οικισμούς της αρχαιότητας που φιλοξένησε τον υιό της Λητώς Απόλλωνα.

Η Δήλος έμελλε να δώσει στο βραχώδες νησί Μύκονο τα φώτα της .

Εκείνο το νησί που θαυμάζονταν για τα ερείπια του και τους ανεκτίμητους θησαυρούς έδωσε την ευκαιρία στο άγνωστο , άγονο νησί, Μύκονο  να εξελιχθεί σε νέο κέντρο θαυμασμού για την φιλοξενία των κατοίκων την απλότητα τους την πλούσια  αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική.

Οι πρώτοι επισκέπτες του νησιού  χάραξαν στην μνήμη τους την ομορφιά που τους προκάλεσε αυτό το μικρό νησί, με τα άσπρα σπίτια και τις δαντελωτές της αμμώδεις παραλίες με τα  καταγάλανα νερά. Κάθε παραλία έχει το δικό της χαρακτηριστικό. Άλλη είναι μικρή ρομαντική γωνιά ,άλλη οικογενειακή, ενώ άλλη είναι πολυσύχναστη

Δεν δίστασαν να διαδώσουν την ομορφιά αυτού του μικρού παράδεισου σε όλους .Τα εγκώμιά τους έγιναν αφορμή περισσότεροι επισκέπτες να έρχονται.

 Ο ήλιος πλέον  φώτιζε όχι μόνο την Δήλο αλλά και την Μύκονο που έγινε παγκοσμίως γνωστή.

Όποιος επισκεφτεί το μικρό αυτό ασπρονήσι το αγαπά, το λατρεύει για την ερωτική του πόλη με τα γραφικά σοκάκια αλλά και για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Ο ήλιος σαν ένα πολύτιμο πετράδι μεγαλόπρεπα φωτίζει τα σπίτια με ένα πορτοκαλί χρώμα καθώς βυθίζεται στα γαλανά νερά του ορίζοντα δίνοντας την θέση του στην βασίλισσα  νύκτα. Την νύχτα  με τα αμέτρητα , στενά σοκάκια  με τα μπαράκια έτοιμα να βοηθήσουν στην διασκέδαση όλων  για ένα ξέφρενο γλέντι. Όλοι γίνονται μια παρέα αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό τους να  απολαμβάνουν  κάθε ρομαντική της γωνιά..

Η Μύκονος είναι ένα νησί που μπορείς να παραμείνεις πολλές μέρες, με παρέα ή μόνος χωρίς να πλήξεις. Αν όμως ο χρόνος είναι περιορισμένος αρκεί η επίσκεψη σε μια παραλία  ώστε να κατανοήσεις το λόγο που όλοι έρχονται στην Μύκονο για κολύμπι, μια βόλτα σους ανεμόμυλους ,την Μικρή Βενετία και έναν περίπατο στην πόλη.

Η Μύκονος είναι το νησί των ανέμων, της ξεγνοιασιάς, του έρωτα και της αγάπης προς τον άνθρωπο. Δεν απογοητεύει κανέναν. Είναι σίγουρο ότι η ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας εξασφαλίζουν στον επισκέπτη αξέχαστες διακοπές.


Greek Greek     English English

- ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ
- ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
- ΓΑΛΗΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
- ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ
- ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΗΛΟΣ
- ΓΑΛΗΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
- ΜΥΚΟΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΜΥΚΟΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
- ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Galini Mykonos - Mykonos Delos 8Galini Mykonos - DELOS SKYGalini Mykonos - DELOS41Galini Mykonos - DELOS B
Galini Mykonos - DELOS 29Galini Mykonos - DELOS 37Galini Mykonos - DELOS AGalini Mykonos - DELOS D
Galini Hotel
Laka square Mykonos
Tel: +302289026422
+302289027788
Fax +302289025107
Mobile +306944923960
Email : info@galinimykonos.com
Web www.galinimykonos.com
© 2008-2020 Galini Hotel
All rights reserved

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΗΝΗ  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ  ΓΑΛΗΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ  ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΗΛΟΣ  ΓΑΛΗΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ  ΜΥΚΟΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ  ΜΥΚΟΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ  
Logo MykonosTour

Web Hosting Vistoweb